Over DB Healthcare

DB Healthcare is een jong en dynamisch bedrijf met een gamma producten die vooral zacht, betrouwbaar en huidvriendelijk zijn.​​

Neoderm

Alle producten van Neoderm worden geproduceerd in België en werden door ons ontwikkeld in nauwe samenwerking met het medisch korps. We zetten in op goede kwalitatief hoogstaande producten met een eerlijke prijs/kwaliteitsverhouding.​​ Hierdoor zijn onze producten uniek samengesteld en toepasbaar voor verschillende huidtypes.​​ Onze producten zijn hypo-allergeen, niet irriterend en remmen het transepidermale vochtverlies van de huid. Wij bieden een uniek gamma aan dat zowel gebruikt wordt in de medische wereld als daarbuiten.

Andere merken

Naast onze eigen verzorgingsproducten die de basis vormen van een goede huidverzorging bieden wij nevenproducten aan van andere merken. Wij proberen ons gamma zo uitgebreid mogelijk te houden om in alle behoeften te kunnen voorzien. Voor producten die niet op de website staan kan steeds een offerte aangevraagd worden.

Levering

Wij zorgen voor persoonlijke levering door ons eigen team. Zo kunnen we sneller inspelen op eventuele vragen of opmerkingen van de klant en weten ze wie er achter ons bedrijf zit. Leveringen worden uitgevoerd binnen 3 tot 5 werkdagen of sneller op specifieke vraag.

Duurzaamheid

Onze Neoderm producten worden in België geproduceerd en worden afgevuld in recycleerbare plastic flessen. Verder worden ze verpakt in kartonnen dozen en afgesloten met papieren plakband. Wij trachten onze leveringen te groeperen om onze CO² uitstoot zoveel mogelijk te beperken.